Meest gestelde vragen

Een overzicht van een aantal vragen die wij veel horen met betrekking tot stucwerk.

Kunt u een beschadigd spackplafond repareren?

Al het loszittende stucwerk zal verwijdert moeten worden, dit wordt dan aangeheeld en dan zal plafond in zijn geheel overgespoten moeten worde. Dit ivm kleur en korreldikte verschil.

Kunt u over behang stukadoren?

Nee, als behang nat wordt laat het los van de wand. Het behang en de lijmresten zullen verwijdert moeten worden voor we er een stuclaag op kunnen aanbrengen

Kunt u op hout stucadoren?

Hout zet uit als het nat wordt en krimpt weer als het droogt. Dus nee op een werkende onderlaag blijft geen stucwerk zitten. Op watervast hout kunnen we echter wel Beton Cire aanbrengen.

Kunnen we zelf voorbereidende werkzaamheden doen?

Ja, in overleg is er veel mogelijk

Kunnen de meubels blijven staan?

In verband met de arbowet zijn wij verplicht de werknemers in een zo veilig mogelijke omgeving zonder obstakels moeten werken. Vooral als ze met een plafond bezig zijn met hun ogen gericht naar boven kunnen er geen meubels blijven staan. Bovendien voorkomen we zo ook eventuele schade aan uw meubels.

Verwijdert u de radiatoren?

Nee, dat valt buiten onze bevoegdheid van stucadoren en dus buiten onze aanspakelijkheids verzekering. Mocht er iets fout gaan dan wordt de schade niet vergoed. U dient dit zelf te doen of te laten doen door een installateur.